середу, 23 грудня 2015 р.

Поради щодо вдосконалення блогу і сайту вчителя










Шановні студенти!


Хочу подати вам деякі рекомендації щодо вдосконалення блогу і сайту вчителя.
  • На сайті при вивченні курсу "Intel Навчання для майбутнього" на верхньому рівні створіть сторінку "Навчання за методом проектів"  чи "Проектні технології навчання".
  • До цієї сторінки додайте три підпорядковані сторінки - "Загальні відомості",  "Проект №1", "Корисні посилання про метод проектів"
  • Сторінку "Корисні посилання про метод проектів"  створіть як "файловий менеджер" / "картотека"

Додавайте на свої сторінки посилання на цікаві відомості, які знайшли у мережі.

1)         На сайт учителя додати презентації (про авторське право, основних питань, учнівську), контрольні списки, опитувальники. Презентації Prezi додати на блог Спробувати і на сайт


2)         Додайте до блога ще трохи гаджетів, сторінки проекту (вкладка Макет / Дизайн). Наприклад, альбом групи, фото, яке сподобалось, опитувальник, кількість переглядів, популярні публікації, блоги, які читаєте. Презентації Prezi додати на блог Спробувати і на сайт.

Додайте посилання на наші спільні презентації

3)         З презентації основних питань має бути гіперпосилання на таблицю ЗХД, на завдання з організаційними діаграмами
4)         Вписати в спільній анкеті (є посилання на сторінці тренінгу) на портфоліо проекту. Номери телефонів залишити лише в анкеті до того часу, доки не отримаємо сертифікати.
5)         Додати в таблицю ЗХД коротко про проект.
7)         Записатися у світову мережу "Партнерство у навчанні" від Microsoft .  Там також є багато проектів, є матеріали конкурсу «Дистанційний вчитель», проводится багато вебінарів по підвищенню кваліфікації вчителів з питань використання ІКТ. http://www.educatornetwork.com/     

 8)         Записатися у Facebook, а там записатися у різні педагогічні спільноти, щоб бути в курсі різних аспектів використання ІКТ, знати про конкурси, курси, вебінари.  Додайте посилання на сайт учителя.

                                   


Запрошую всіх відвідувачів написати пропозиції щодо покращення мого блогу тренера.
Вдячна за всі раціональні пропозиції

12 коментарів:

  1. Мені подобається, що на блозі багато фотографій, але ще можна додати хмаринку міток.

    ВідповістиВидалити
  2. Можна додати гаджет "хмаринка міток" та "код блогу"
    Сподобався дизайн оформлення блогу

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарний блог! мені сподабалось, що присутні альбоми з фотокартками.
    Я пропоную Вам додати для покращєння блогу Хмарну мітку

    ВідповістиВидалити
  4. У Вас чудове оформлення блогу та його зміст! Для покращення можно додати більше гаджетів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Дослухалась до Вашої поради. І думаю, що вже покращила.

      Видалити
  5. Гарний блог, подобається те, що є слайд-шоу фотографій з тренінгів. Гадаю доцільним було б ще додаки деякий опитувальник.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за оцінку і за пораду змінити опитувальник. Розмістила форму на сторінку для забезпечення зворотного зв'язку з користувачами. http://kramarenko12.blogspot.com/p/blog-page_83.html

      Видалити
  6. У даому блозі дуже сподобалось те, що матеріал викладений з ілюстрованими малюнками,дуже багато різноманітних фотографій- що говорить про активну роботу всіх учасників тренінгу.Порадою для покращення моєю є те що можливо потрібно текст писати більшим шрифтом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за оцінку блогу. Щодо шрифтів, то у подальшому ширше використовуватиму файли з диску, щоб повідомлення на блозі було коротшим. На мобільному ця проблема вирішується.

      Видалити
  7. Загалом, Ваш блог дуже вдалий! Добре підібране розташування гаджетів. Проте, можна перемістити список сторінок та додати хмаринку міток. Успіхів!

    ВідповістиВидалити
  8. Можна додати підсумки усьго нашого проекту

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за пораду. Додала повідомлення зі спільно розробленими презентаціями і альбом тренінгу. http://kramarenko12.blogspot.com/p/prezi.html

      Видалити